De Ridder grijpt nipt naast zege in Loheac!

In het Franse Loheac werd dit weekend de zesde en voorlaatste ronde van het RX2-kampioenschap verreden. Onze landgenoot Guillaume de Ridder greep nipt naast de zege, maar wist toch nog zeer fraai als tweede over de meet te komen achter Cyril Raymond die zich na deze zege mocht kronen tot RX2-kampioen van 2017.

Wat een geweldig weekend hier in Loheac! Voor de derde opeenvolgende wedstrijd weet ik een tweede plaats in de wacht te slepen en kostbare punten voor het kampioenschap te scoren. In de grote finale heb ik alles uit de kast gehaald maar bij het zwart-wit-geblokt kwam ik een halve seconde te kort. Ik heb enorm genoten van deze spannende finale en ik wil Cyril Raymond feliciteren met zijn kampioenschap, hij is absoluut de sterkste dit jaar! Ook wil ik mijn team bedanken, mijn wagen was het gehele weekend in topconditie. Ik kijk alvast uit naar de laatste ontmoeting over 2 maanden in Zuid-Afrika!“, vertelt een dolgelukkige De Ridder op zijn Facebookpagina.

Back to top button
error: Content is protected !!