Luyten klaar voor rentree!

Lang heeft Danny Luyten in onzekerheid gezeten. Ruim 4 maanden geleden werd Luyten geopereerd aan zijn schouder en was het onzeker of we Danny dit jaar nog wel aan het werk zouden zien. Vanavond ontvingen wij het verlossende woord dat zowel Luyten als zijn Toyota klaar zijn voor de wedstrijd van aanstaande zondag.

Het voelt fantastisch om terug te komen aan de start! De afgelopen maanden waren zwaar, maar ik had me deze wedstrijd een beetje als doel gesteld. We gaan kijken hoe piloot en wagen het er van af gaan brengen. Ik ga geen uitspraken doen over resultaten, ik wil vooral genieten en kilometers maken. Mijn team heeft de Yaris voorzien van een nieuwe krachtbron waarmee we dichter bij de top zouden moeten zitten. Verder hebben we nog enkele kleine wijzigingen aan de wagen doorgevoerd. Het zal afwachten zijn hoe een en ander uitpakt maar het belangrijkste is dat ik groen licht van de doctor heb gekregen om te rijden!

Back to top button
error: Content is protected !!