MdK sluit Europese campagne af in Riga!

Komend week staat er in Riga (Letland) de vijfde en laatste ronde voor het Europees Kampioenschap Rallycross op het programma. De enige permanente inschrijver voor EuroRX vanuit België is natuurlijk Michael de Keersmaecker. 

MdK zal dit weekend voor het eerst kennismaken met het Bikernieki Circuit in Riga. De man uit Londerzeel is inmiddels al in Letland, maar wij spraken nog kort met MdK.

Het circuit lijkt me enorm uitdagend. Met de vangrails direct naast het circuit zijn er geen marges en worden fouten meteen afgestraft. De grote jump achterop het circuit ziet er ook interessant uit en ik kan dan ook niet wachten om de Fiesta het circuit op te sturen. Qua organisatie zit het hier ook perfect in elkaar, daar kan menig circuit nog iets van leren! Voor wat betreft resultaten zullen we zien wat het weekend ons brengt, we gaan er nog een keer goed voor zitten! Hopelijk is het geluk eens aan onze kant en kunnen we de 9e tijd in de kwalificatie van Loheac herhalen. We zullen de maandag ook nog hier in Riga blijven om nog wat dingen te testen aan de Fiesta.”

Back to top button
error: Content is protected !!