Coox wacht nieuwe uitdaging in Lessay

Komend weekend wordt er in het Franse Lessay de voorlaatste ronde van het Franse Rallycross kampioenschap verreden. Na Essay en Kerlabo, zal Jochen Coox opnieuw aan de start verschijnen op Franse bodem.

De wedstrijd in Lessay zal een enorme uitdaging worden. Ik heb hier nog nooit gereden en ken de omloop enkel van wat filmpjes op Youtube. De inschrijvingslijst ziet er wederom indrukwekkend uit met 20 ingeschreven Supercars. Met name voor zondag wordt er nogal wat regen voorspeld en dan zijn de Fransen zwaar in het voordeel. Neemt niet weg dat we de uitdaging graag aanvaarden en dat we onze huid zo duur mogelijk willen verkopen!”

De laatste wedstrijd in Maasmechelen liep de Polo ontzettend goed, dus dat geeft wel vertrouwen. Ik ga echter geen enorme risico’s nemen in Lessay want we willen heel graag de finale wedstrijd rijden in Maasmechelen de week daarop volgend!”, aldus Jochen Coox.

Back to top button
error: Content is protected !!