Pechduiveltje houdt De Ridder van podium in Kaapstad

Gisteren leek het voor onze landgenoot Guillaume de Ridder allemaal mee te zitten in Zuid-Afrika. Met twee keer een snelste tijd in evenveel reeksen, keek De Ridder vol vertrouwen uit naar de dag van vandaag. De Ridder wist de finale te bereiken maar moest daarin na 4 ronden de handdoek in de ring gooien vanwege een defecte benzinepomp.

Helaas moest ik mijn bolide na 4 ronden aan de kant zetten vanwege een probleem met de benzinepomp. Op dat moment had ik de tweede positie stevig in handen, ondanks dat de motor niet meer het volledige vermogen gaf. Dit is niet het resultaat waar ik op gehoopt had, maar over het algemeen heb ik een positief gevoel over gehouden aan de wedstrijd hier in Kaapstad. Ik denk dat ik mooie dingen heb laten zien, waarvoor dank aan mijn team! In de winter gaan we plannen maken voor het nieuwe seizoen maar laten we eerst genieten van de derde plek algemeen in het RX2-kampioenschap!“, aldus De Ridder op zijn Facebookpagina.

Foto met dank aan: Jakub Nitka #theoutsider

Back to top button
error: Content is protected !!