PR: Derde jaargang BELNED-cup!

We staan aan de vooravond van een nieuw Rallycross-seizoen. Nadat de BELNED-cup in 2016 werd geïntroduceerd, gaat de cup in 2018 wederom een vervolg krijgen. We kunnen nog geen exact bedrag noemen, maar de prijzenpot zal met zekerheid groter zijn dan in 2017!

Hoe werkt het?
Voor de BELNED-cup staan er tien wedstrijden op het programma. Vijf wedstrijden op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen en vijf wedstrijden op het Eurocircuit in Valkenswaard. Uit elk land mag 1 streepresultaat in rekening worden gebracht. Additioneel mag nog 1 willekeurig streepresultaat ingebracht worden. Per saldo tellen dus 7 wedstrijden mee voor de BELNED-cup.

Kalender 2018
4 maart – Duivelsbergcircuit Maasmechelen
22 april – Eurocircuit Valkenswaard
20 mei – Eurocircuit Valkenswaard
24 juni – Eurocircuit Valkenswaard
8 juli – Duivelsbergcircuit Maasmechelen
5 augustus – Duivelsbergcircuit Maasmechelen
11-12 augustus – Eurocircuit Valkenswaard
9 september – Duivelsbergcircuit Maasmechelen
16 september – Eurocircuit Valkenswaard
7 oktober – Duivelsbergcircuit Maasmechelen

Aanmelden!
Voor de BELNED-cup geldt een aanmeldingsplicht, waar geen kosten aan verbonden zijn. Wel dienen de BELNED-stickers gedurende de wedstrijden zichtbaar op de wagen aanwezig te zijn.
Vanaf nu kan er aangemeld worden voor de BELNED-cup 2018! Aanmelden kan hier -> www.belnedcup.org/#aanmelden

Nieuwsbrief
Wil je niks missen omtrent de BELNED-cup? Schrijf je dan via deze link in voor onze nieuwsbrief -> http://www.belnedcup.org/#nieuwsbrief

Wie zullen er in de voetsporen treden van de BELNED-kampioenen van 2017? Wij kijken alvast uit naar de derde editie van de BELNED-cup!

Back to top button
error: Content is protected !!