Verkuringen zoekt tegenstand bij Supercars

Johnny Verkuringen, die nu reeds een tijdje actief is met de ex-Van Mechelen-Subaru, wil in 2018 opnieuw aan de slag in de klasse Supercars.

Afgelopen jaar probeerde Verkuringen het met de Subaru in de klasse Supernationals. Maar de ombouw van Supercar naar Supernational verliep niet zonder slag of stoot waarbij onder meer de versnellingsbak blijkbaar de omschakeling niet verteerde. Dan werd er toch maar geopteerd het seizoen verder te zetten met de BMW, maar die werd dan weer vernield in Maasmechelen.

Voor 2018 wordt de Subaru opnieuw in Supercar-modus gezet. Verkuringen: “Het is inderdaad het plan om terug aan te treden in de klasse Supercars. Als tenminste de ombouw afgerond is tegen de eerste wedstrijd (die is reeds op 25/2 in Mettet, nvdr). Nu hoop ik uiteraard dat meerdere rijders mij volgen om deze klasse opnieuw te bevolken. Maar momenteel heb ik nog van niemand bevestiging gekregen.

Back to top button
error: Content is protected !!