Filip Baelus met zijn Volvo C30 terug in EuroRX!

Afgelopen winter kreeg Filip Baelus de vraag of hij zijn eigen Volvo C30 terug wilde kopen. Lang hoefde de man uit Turnhout hier niet over na te denken. En zo kwam de Volvo C30 na 2 jaar weer terug in de Turnhoutse garage van Baelus. Wij spraken met Baelus.

Danny (de Beuckelaer) belde me met de vraag of ik de C30 terug wilde kopen. Hier had ik wel oren naar en zo kreeg ik mijn eigen Volvo weer terug. Inmiddels zijn we een paar weken verder en hebben we wat plannen kunnen maken. Voor EuroRX worden er 3 wedstrijden gereden, waarvan we zeker België en Zweden gaan rijden. Voor Noorwegen hebben we nog wat transportproblemen, maar we gaan eerst zien of we toegelaten worden. Verder zou ik nog graag wat wedstrijden rijden voor het BK of NK. We zullen de kalender gaan bekijken en zien hoe een en ander samenvalt met het circuit rijden. Ik kijk er alvast naar uit om beiden te combineren!”

Back to top button
error: Content is protected !!