OTS Racing uiteindelijk met 2 wagens in EuroRX!

Eerder vandaag kondigde “Csucsu” aan dat hij een tweejarig contract heeft getekend bij OTS-Racing. Het Nederlandse team zal Csucsu voorzien van een Skoda Fabia, waarmee de Hongaar het EK Rallycross zal betwisten. We spraken met zowel Csucsu, als ook met Marcel Ottink.

Ik ben zeer gelukkig met deze deal. Twee weken geleden ben ik in de workshop geweest bij OTS Racing en alles wat ik daar zag bevestigde dat ik hier een deal moest zien te sluiten. Ik heb er alle vertrouwen in dat de Skoda uiteindelijk competitief zal zijn. We gaan veel testen en ik hoop dat we een mooie EuroRX campagne kunnen rijden.”, aldus Csucsu

Zojuist spraken we ook met Marcel Ottink, eigenaar van OTS-Racing, die uiteraard erg blij is met deze deal.

Ik ben uitermate gelukkig met de overeenkomst met dit Hongaarse supertalent! Csucsu heeft een contract voor 2 jaar getekend en hier komt in de loop van het jaar zelfs nog een tweede rijder bij. Ik kan nog niet zeggen wie dit is maar het is een jong opkomend talent. Voor nu richten we alle pijlen op Csucsu. We willen hem voor 2018 een top-auto ter beschikking stellen. Op dit moment wordt de Skoda volledig opgebouwd en Csucsu heeft zich al ingeschreven voor EuroRX. We gaan proberen zoveel mogelijk testkilometers te maken! Zelf kruip ik ook achter het stuur van de Fabia om zoveel mogelijk data te verzamelen. Mogelijk ga ik, samen met Jochen (Coox), een aantal wedstrijden mee rijden in Frankrijk maar we moeten zien hoe deze in onze planning passen. Prioriteit heeft het neerzetten van een top-auto voor Csucsu en de rest zien we later wel.”, aldus Ottink.

Back to top button
error: Content is protected !!