BRX: Matadoren testen in Mettet!

Met het nieuwe seizoen in aantocht komt de openingsmanche van het Belgische Rallycross seizoen in Mettet volgende week voor veel teams als een uitgelezen kans om de nodige testkilometers te maken als voorbereiding.

Zo zien we met name bij de Supercars een uitermate aantrekkelijke deelnemerslijst. Het meest in het oog springt natuurlijk de deelname van Andreas Bakkerud, die de EKS Audi S1 aan de tand zal gaan voelen in competitieverband. Verder zien we ook namen als Chicherit, Tohill, Hedström en Linnemann op de inschrijvingslijst. Daniel Thoren is een minder bekende naam maar zal naar verwachting in actie komen met de tweede Polo uit de stal van Peter Hedström. Dat betekent dat de twee enige Belgen op de lijst hun borst nat kunnen maken. Verkuringen en Coox zullen hun handen vol krijgen aan de toppers uit het EK en WK Rallycross.

Daarnaast zal naar alle verwachting het Volkswagen Motorsport team op zaterdag gedurende de trackday in actie komen met 1 wagen.

Back to top button
error: Content is protected !!