PR: Sensationele prijzenpot voor BELNED-cup!

Over 2 weken wordt de BELNED-cup jaargang 2018 op gang geschoten. Decor voor de openingsronde is het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen. Dankzij alle sponsoren, waaronder dit jaar ook het Duivelsbergcircuit, kan de BELNED-cup in 2018 pronken met een sensationele prijzenpot van € 15.000,-!

Als we een blik gooien op de voorlopige aanmeldingen voor de BELNED-cup dan zien we dat reeds een 40-tal teams hebben ingeschreven. Bij de klasse Super1600 zien we dat de meeste toppers uit Nederland en België al present tekenen. Davy vd Branden, Yves Teelen, Steve Otzer en Nick Vanalken zijn zomaar wat namen die hoge ogen willen gaan gooien in de BELNED-cup! Ook in beide Supernational-klasses zien we dat alle toppers weer van de partij zijn. Met namen als Bex, Volders en Maris is spektakel gegarandeerd.

Nog niet ingeschreven voor de BELNED-cup? Dat is nog steeds mogelijk! Klik dan op onderstaande link.
Aanmelden kan hier -> www.belnedcup.org/#aanmelden

Wil je niks missen omtrent de BELNED-cup? Schrijf je dan via deze link in voor de nieuwsbrief -> http://www.belnedcup.org/#nieuwsbrief

Back to top button
error: Content is protected !!