Ex Coox Volkswagen in Pools Rallycross kampioenschap!

Wij wisten het al geruime tijd, maar de nieuwe eigenaar van de ex-Jochen Coox Volkswagen Polo, alias Victoria wilde zelf zijn nieuwe wapen onthullen. Vandaag is het dan zover… de nieuwe eigenaar van Victoria is Dariusz Topolewski.

Begin december afgelopen jaar ging het opeens snel. Vanuit Polen kwam er serieuze interesse in de Volkswagen Polo van Jochen Coox. Binnen enkele dagen bezochten Topolewski, eigenaar van Oponeo een online banden verkooppunt, en zijn team de Rekemse garage. Na enkele proefrondjes werd de deal gesloten en werd Victoria meegenomen naar Polen.

De wagen zal met name in actie komen in het Poolse rallycross kampioenschap, waar Oponeo hoofdsponsor van zal zijn. In de wandelgangen hebben we reeds gehoord dat er een mooi deelnemersveld in actie zal komen in Polen. Wij houden Topolewski en Victoria alvast in de gaten!

Back to top button
error: Content is protected !!