François Duval test Audi S1 EKSRX in Mettet!

Volgens DHnet.be en Comtoyou Racing heeft François Duval vandaag een halve dag de Audi S1 ex EKSRX getest op het circuit Jules Tacheny in Mettet. Duval voelde de Audi S1 aan de tand van Enzo Ide.

Duval reageerde uitermate gelukkig na zijn testrit. “Ze vroegen me om te komen testen voor ze omdat de eigenaar van de auto blijkbaar niet veel tijd had. Natuurlijk was ik hier wel voor te porren! Dit smaakt duidelijk naar meer. Deze auto is echt een top-wagen!

Is er een kans dat de lokale held de tweede Audi van het Comtoyou-team zal besturen gedurende de manche van het Wereldkampioenschap in Mettet? “Ik zou heel graag aan de start willen verschijnen, maar op dit moment gaan er gigantische budgetten om in WorldRX en ik ben niet zeker of ik dit bedrag met mijn trouwe sponsoren samen kan krijgen. We gaan zeker een poging wagen, maar voor nu is er nog niks concreet.“, zegt onze voormalige WRC-winnaar.

Back to top button
error: Content is protected !!