ERX: MdK test in Châteauroux!

Vandaag heeft onze landgenoot Michael de Keersmaecker zijn eerste meters van dit jaar gemaakt  in zijn Ford Fiesta Supercar. MdK trok met zijn team richting het Franse Châteauroux alwaar een uitgebreide testsessie werd afgewerkt.

Over twee weken wordt het Europees kampioenschap rallycross in Barcelona op gang geschoten! Onder de 23 permanent ingeschreven deelnemers treffen we welgeteld 1 Belgische deelnemer aan… Michael de Keersmaecker! Her en der zien we menig team de nodige testkilometers maken als voorbereiding op Barcelona, zo ook Michael de Keersmaecker. In het Franse Châteauroux werd de Fiesta in regenachtige omstandigheden stevig aan de tand gevoeld. We spraken zojuist met een tevreden MdK.

De wagen zoals ik deze nu in Châteauroux heb gereden is de beste wagen die ik ooit had. De afstelling stond op full regen en ik snap nu waarom die mannen op slicks amper trager zijn in deze omstandigheden. Het gevoel met de wagen is goed, maar een koers is nog altijd iets anders en daar moet het geluk ook eens mijn kant op vallen. Laat Barcelona maar komen.”

Back to top button
error: Content is protected !!