ERX: Kristof Bex met Coox Polo in EuroRX Mettet!

Een lang gekoesterde droom lijkt voor Kristof Bex in vervulling te gaan. De man uit Heusden-Zolder zal in mei aan de start verschijnen in Mettet voor het Europese Rallycross kampioenschap! Bex zal voor dit optreden gebruik gaan maken van de Volkswagen Polo, alias Magda, van Jochen Coox.

Wij spraken met een dolgelukkige Bex!

Dit is echt een droom die werkelijkheid wordt! Mede dankzij Jochen Coox en mijn trouwe sponsoren hebben we dit kunnen realiseren. De afgelopen jaren ben ik natuurlijk altijd in Mettet als toeschouwer aanwezig geweest gedurende het WK/EK en stiekem droomde ik ervan om zelf tussen deze mannen te staan. Afgelopen week heb ik gezamenlijk met mijn sponsoren gepolst of Jochen Coox open stond om zijn Polo aan ons te verhuren en al snel konden we een deal sluiten! We zullen voorafgaand aan Mettet nog uitgebreid gaan testen maar het moge duidelijk zijn dat ik in de zevende hemel ben!”

Binnenkort zal Kristof Bex de Volkswagen Polo uitgebreid gaan testen en natuurlijk zullen we u via deze site daarvan op de hoogte houden!

Back to top button
error: Content is protected !!