FRX: Coox sensationeel 5e in Q3!

We krijgen de afgelopen twee dagen enorm veel berichten of en waar de resultaten te vinden zijn vanuit Abbeville en hoe Jochen Coox het bij de openingsronde van het Franse Rallycross kampioenschap doet. We gaan daarom proberen om na elke reeks een korte update te plaatsen hier op onze website.

Zojuist is de derde reeks afgelopen waar Jochen Coox een sensationele vijfde plaats wist te behalen tussen het Franse geweld! Coox miste in zijn reeks, net als gisteren, opnieuw zijn start en was aangewezen op achtervolgen. Couillet werd nog in de eerste ronde gepasseerd en niet veel later moest ook Maloigne het afleggen tegen de garagehouder uit Rekem. Coox speelde een vroege joker wat hem in de slotronde een goede uitgangspositie opleverde. Toen de leider in de wedstrijd Samuel Peu zijn verplichte ommetje maakte kwam hij zij aan zij met Coox de baan op. Peu wist echter als eerste de meet aan te tikken, met Coox op zijn bumper.

Resultaat Q3:
1. Chicherit
2. Febreau
3. Peu
4. Vigion
5. COOX
6. Meunier
7. Maloigne
8. Chanoine
9. Moreton
10. Jouet

Overigens kunnen de tijden ook HIER bekeken worden.

Back to top button
error: Content is protected !!