FRX: Game over voor Coox ondanks 4e plek in semi…

In een bloedstollende semi-finale heeft Jochen Coox een vierde plek weten te behalen. Eigenlijk zou Coox daarmee doorstoten naar de grote finale, ware het niet dat de Volkswagen Polo vlak na de finish vlam vatte. Een gesprongen olieleiding lijkt momenteel de boosdoener maar dit wordt nog nader bekeken. 

Het verhaal van het weekend speelde ook in de semi-finale, de start ging wederom niet goed en Coox werd gedwongen om als 8e aan te sluiten. Op een pas gewaterde baan gingen her en der wagens van de baan en opeens vonden we Coox terug op een 5e plek, vlak achter Guillerme. Even later schoot ook deze laatstgenoemde van de baan en Coox wist de Polo binnendoor te forceren. Van daaruit werkte hij de semi-finale af en wist uiteindelijk als 4e de finish aan te tikken, achter Meunier, Maloigne en Chanoine.

Back to top button
error: Content is protected !!