De spanning stijgt in de BELNED-cup!

Komend weekend staat alweer de vierde wedstrijd voor de BELNED-cup op het programma! De wedstrijd op het Eurocircuit in Valkenswaard staat eveneens in het teken van de derde ronde voor het Nederlandse kampioenschap.

Supernationals+
Kristof Bex domineerde de laatste wedstrijd op het Eurocircuit afgelopen maand… tot aan de finale. Daar was het Steve Volders die de volle buit pakte, gevolgd door diezelfde Bex. Laatstgenoemde zal eindelijk weer eens een overwinning willen scoren op Nederlandse bodem, al zullen Volders en Maris daar een stokje voor willen steken. Filip Vanderheyden en Tom Meeusen zullen het leidende trio van het podium proberen te stoten.

Super1600
Bij de snelle voortrekkers zien we Michael Boak en Phil Chicken op de inschrijvingslijst. Beide Britten willen zich meten met de Belgische- en Nederlandse top. Steve Otzer won de laatste wedstrijd in Valkenswaard en lijkt daarmee de beste papieren te hebben voor de eindzege, maar vlak Davy vd Branden en Yves Teelen nooit uit! Pascal Roumans en Marcel Snoeyers behoren zeker ook tot de podiumkandidaten waardoor spektakel opnieuw gegarandeerd is!

Supernationals-
In de voorlopige tussenstand van de BELNED-cup zien we Ron Snoeck aan de leiding, gevolgd door Martijn Vanhove en Mandy Kasse. Snoeck zal er alles aan gelegen zijn om zijn leidende positie te verstevigen! Naast Vanhove en Kasse liggen er echter meer kapers op de kust. Wat te denken van Peter vd Wege, Glenn Cools of Filip Wojtowicz? Met 17 deelnemers op de voorlopige deelnemerslijst zal er hard gereden moeten worden voor een podiumplek.

Rond 8.00uur openen de poorten van het Eurocircuit in Valkenswaard, waarna rond de klok van 10uur het geweld los zal barsten!

Back to top button
error: Content is protected !!