BRX: EIN-DE-LIJK voor Danny Luyten!

We hebben hem een tijdje moeten missen in de paddock, maar komend weekend verschijnt Danny Luyten terug aan de start van het Belgische Rallycross kampioenschap! De Toyota Yaris heeft voor de wedstrijd in Buxtehude de nodige veranderingen ondergaan. Wij spraken met Danny.

Na de testen aan het einde van 2017 bleken er toch nog wat “verbeteringen” mogelijk aan de mooie Yaris. 2017 was al dramatisch gestart toen ik door een schouderoperatie een hele tijd aan de revalidatie moest werken. Deze winter zijn dan ook kosten nog moeite gespaard om de Yaris in optima-forma aan de start te krijgen… wat al eerder dit jaar gepland was, maar toen begaf de nieuwe motor het op de testbank, omdat enkele kleppen een eigen leven gingen leiden in de cilinderkop … en daar kan zo’n motor niet goed tegen. Dit weekend wordt dus rustig testen en kijken en voelen wat het resultaat van het vele werk geweest is. Alvast een dikke pluim en merci voor mijn monteur Mano zonder wie dit niet mogelijk geweest zou zijn! Heerlijk om er terug bij te zijn!”
Back to top button
error: Content is protected !!