BRX: Dennis Remans is BACK!

Een viertal weken geleden kwam daar plots het nieuws dat Dennis Remans zijn vertrouwde Ford Fiesta had verkocht. Op dat moment was het nog niet bekend wanneer en met welk wapen Dennis zou terugkeren in de Rallycross-wereld. Sneller dan gedacht zien we de Zutendaler terug in actie, namelijk met de ex Thijs Heezen Ford Fiesta! Wij spraken met een dolgelukkige Remans.

“Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan, maar we zijn terug! Toen de Fiesta verkocht was, hadden we nog geen concrete plannen en zouden we gewoon eens rustig rond gaan kijken naar mogelijke opties. Tot ik plotseling een telefoontje kreeg van Thijs Heezen, die nog een Fiesta te koop had staan. De volgende dag ben ik gelijk naar zijn Fiesta gaan kijken en werd de deal al snel beklonken!”

De motor is nagenoeg identiek aan die van mijn vorige Fiesta maar de versnellingsbak en schokdempers zijn anders. De komende winterperiode willen we gebruiken om de wagen volledig naar onze hand te zetten, daar hadden we nou gewoonweg geen tijd meer voor. Het team heeft keihard gewerkt om me in Buxtehude aan de start te krijgen dit weekend, waarvoor ik iedereen wil bedanken!!!! Helaas hebben we nog niet kunnen testen dus het weekend in Duitsland staat vooral in het teken van het onder de knie krijgen van de Fiesta. Ik kijk er alvast naar uit!”


Wij wensen Dennis Remans veel succes met zijn nieuwe bolide!
Back to top button
error: Content is protected !!