FRX: Coox laat ook Faleyras schieten

In een rap tempo volgen de wedstrijden in het Franse Rallycross kampioenschap zich op. Zo staat er komend weekend alweer ronde vier op het programma, in Faleyras. Daar waar Jochen Coox in Chateauroux nog forfait moest geven vanwege het ontbreken van de benodigde onderdelen, kiest het Rekemse team nu voor een weekend rust.

In het Franse Rallycross kampioenschap wordt er elke twee weken een koers gereden, wat een enorme aanslag is op mij en nog veel belangrijker op mijn team. Niet enkel vanwege de verplaatsingen, maar ook met het klaarstomen van de Volkswagen Polo. De wedstrijd in Faleyras, nabij Bordeaux, is een kleine 1.000 kilometer, hetgeen betekent dat een deel van ons team al op donderdagochtend moet vertrekken. Het moet natuurlijk wel leuk blijven en er bestaat nog meer op de wereld dan enkel Rallycross. Alles bij elkaar hebben we besloten om Faleyras te laten vallen en ons kampioenschap te continueren in Lavare. We kregen nog de uitnodiging om in Buxtehude te rijden, maar we kiezen nu bewust voor een weekend zonder Rallycross om de Polo volledig in orde te maken en er over 2 weken in Lavare weer voor de volle 100% te staan!”, aldus Jochen Coox.

Back to top button
error: Content is protected !!