PR: Annulatie wedstrijden Glossocircuit!

De afgelopen weken gingen de geruchten al door de paddock, vandaag volgde er een persbericht van het Glossocircuit in Arendonk. We plaatsen het persbericht onderstaand.

Met spijt in ons hart moeten we onze datums, nationale wedstrijd op 19 augustus 2018 tellend voor het Belgisch Kampioenschap en onze Internationale wedstrijd tellend voor het Belgisch en Duits Nationaal Kampioenschap op 22-23 september 2018 annuleren.

Bij het samenstellen van onze kalender eind 2017, hadden wij niet gedacht dat het opstellen van een omgevingsvergunning zo een zwaar verloop ging kennen. Zelfs met professionele hulp van adviesbureaus heeft ons dit wel een drie tot viertal maanden extra werk bezorgd.

Ondertussen hebben we wel een positief antwoord gekregen, en is onze aanvraag ontvankelijk en volledig verklaard. Echter looptijd van dit onderzoek bij de verschillende commissies bedraagt 120 dagen.

Wat we kunnen terug vinden op het omgevingsloket is: uiterste datum beslissing valt op 22-09-2018.

Arbeid bij Glosso zijn vele handen, echter deze tijd is ook voor ons niet haalbaar want dan zouden we “Back In Time ” moeten werken.

Zelfs na 25 jaar wordt ons laaiend enthousiasme weer eens getemperd maar geloof ons. Wij zijn er klaar voor!

 

Back to top button
error: Content is protected !!