NordicRX: Oliver Solberg wint opnieuw in Arvika!

Oliver Solberg heeft vandaag de tweede ronde van het NordicRX kampioenschap in Arvika op zijn naam weten te schrijven. Exact een jaar nadat Solberg junior zijn eerste overwinning behaalde in Arvika, wist de jonge Noor nu dus opnieuw toe te slaan in Arvika!

De overwinning voor Solberg kwam echter niet zonder slag of stoot. In de openingsfase van de finale had Solberg het flink aan de stok met de vanaf pole gestarte Bryntesson. Het Noorse duo wisselde in de eerste fase van de finale continue van positie, tot het moment dat Bryntesson lek reed en Solberg onbedreigd naar het zwart-wit geblokt reed. Achter Solberg weet Lukas Walfridson als tweede te finishen, voor Philip Gehrman.

Bij de RX-2 klasse was er Belgisch succes! Guillaume de Ridder won voor de tweede keer op rij in het NordicRX kampioenschap! Achter De Ridder was het Ben-Philip Gundersen die het zilver pakt. Het brons was voor Simon Olofsson.

De derde en volgende wedstrijd voor het NordicRX kampioenschap is op 24 juni in Grenland (Noorwegen).

Back to top button
error: Content is protected !!