FRX: Coox geeft noodgedwongen forfait voor Châteauroux

Eerder deze week blikten we nog samen met Jochen Coox vooruit op de derde ronde van het Franse Rallycross kampioenschap komend weekend in Châteauroux. Zojuist bereikte ons het bericht vanuit Rekem dat Coox noodgedwongen forfait moet geven. De verwachte stukken uit Zweden zijn niet tijdig in de Rekemse garage.

De intercooler is eerder deze week hersteld in Zweden en is nog steeds onderweg met TNT. We gaan het derhalve onmogelijk redden om in Châteauroux aan de start te verschijnen. Oorspronkelijk leek er geen vuiltje aan de lucht aangezien de intercooler tijdig terug zou zijn, maar ergens is er vertraging opgelopen en gaan we het niet redden om tijdig in Châteauroux te zijn. Jammer, maar het is niet anders.”

Back to top button
error: Content is protected !!