NLRX: Bex, Otzer en Vanhove triomferen!

Op het Eurocircuit in Valkenswaard werd er vandaag gestreden voor de punten in het Nederlandse kampioenschap en voor de BELNED-cup. Na een dag vol spektakel gingen Kristof Bex, Martijn Vanhove en Steve Otzer er met de champagne en de bloemen vandoor!

Supernationals+
Kristof Bex kende tot vandaag de nodige pech op het Eurocircuit. Vandaag wist Bex koelbloedig de overwinning naar zich toe te trekken, voor Steve Volders die voor de gelegenheid de Volvo S40 huurde van Filip Vanderheijden. Het meest indrukwekkende resultaat kwam misschien wel van Bert Bosmans, die als derde over de meet kwam. Bosmans maakte gedurende de laatste wedstrijd in Valkenswaard nog een zware klapper met zijn Volvo C30, maar de Volvo stond knap terug op de startgrid en pakte gelijk het brons!

Super1600
Er lijkt dit jaar geen maat te staan op Steve Otzer met zijn snelle Citroen Saxo. Andermaal wist Otzer de volle buit te pakken, gevolgd door Davy vd Branden en Yves Teelen. De Engelsen Michael Boak en Phil Chicken kwam zich meten met de Belgische- en Nederlandse top, maar helaas kwamen zij niet in het stuk voor.

Supernationals-
Bij de klasse Supernationals- was het de dag van Martijn Vanhove! De Belg weet met deze overwinning de leiding in het kampioenschap over te nemen van Ron Snoeck, die vandaag als derde wist te finishen. Peter van de Wege kwam als tweede over de meet en doet op deze manier ook goede zaken voor het kampioenschap!

De BELNED-cup zal zich nu verplaatsen naar het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen, alwaar op 8 juli de volgende wedstrijd verreden zal worden!

Back to top button
error: Content is protected !!