FRX: Coox kijkt uit naar Lavare!

Daar waar het Wereldkampioenschap Rallycross komend weekend neerstrijkt op de heilige grond in het Zweedse Höljes, staat er voor het Franse kampioenschap alweer ronde vijf op het programma, ditmaal in Lavare. 

Na twee wedstrijden van afwezigheid zien we Jochen Coox opnieuw aan de start in Frankrijk! De Rekemnaar kijkt alvast uit naar de Franse ontmoeting.

Het is alweer veel te lang geleden dat we gereden hebben, dus kijk ik enorm uit naar de wedstrijd in Lavare. Opnieuw een omloop waar ik nog nooit gereden heb, maar we hebben op zaterdag voldoende tijd om het circuit onder de knie te krijgen. We hebben de Polo volledig op punt staan en we hebben wat tests gedaan met de startprocedure dus hopelijk kom ik nu goed weg van de lijn. Als het allemaal een beetje meezit dan moet er een plek in de finales in zitten! Ik kijk er alvast naar uit!”

Back to top button
error: Content is protected !!