BRX: Opnieuw actie op het Duivelsbergcircuit!

Het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen trapt dit weekeinde af voor de vijfde ronde van de BELNED-cup. De wedstrijd op de Limburgse omloop telt eveneens mee voor het Belgische Rallycross kampioenschap! Wij kijken alvast met u vooruit.

Supernationals+
Met een 15-tal deelnemers op de voorlopige deelnemerslijst belooft deze wedstrijd bij de grote Supernationals opnieuw een spektakelstuk te worden. Uiteraard zijn de topfavorieten opnieuw Bex, Maris en Volders, maar Vanderheijden, Leysen en Bosmans zullen er ongetwijfeld alles aan doen om de gevestigde orde dwars te zitten.

Super1600
Op de inschrijflijst van de snelle voortrekkers zien we vooralsnog 10 deelnemers. Daar kunnen we Danny Luyten nog aan toevoegen met zijn verbeterde Toyota Yaris. Luyten kende in Buxtehude nog enkele kinderziektes aan zijn Yaris, maar deze zouden volgens de Limburger tot het verleden moeten behoren. Steve Otzer lijkt dit jaar ongenaakbaar in deze klasse, maar VdBranden, Remans en Teelen liggen op de loer om elke fout van Otzer af te straffen.

Supernationals-
De rijkst gevulde categorie is zoals altijd terug te vinden bij de Supernationals-. Voor de BELNED-cup is het in deze klasse ontzettend spannend tussen Ron Snoeck en Martijn Vanhoeve. Na 4 wedstrijden worden beide heren gescheiden door slechts 1 punt! Verder zullen ook VdWege, Wojtowicz, Neyens en Lambers van voren zitten. Kortom, niemand is zeker van een finaleplaats en er zal tot op de laatste meter gestreden moeten worden!

Mis niks van de actie komend weekend! Place to be -> Duivelsbergcircuit in Maasmechelen!

Back to top button
error: Content is protected !!