NLRX: BELNED-cup dendert door!

Het stof op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen is nog nauwelijks opgetrokken of de volgende ronde van de BELNED-cup staat alweer voor de deur. Komend weekend is het Eurocircuit in Valkenswaard gastheer van ronde zeven van de BELNED-cup! Wij kijken kort met u vooruit.

Supernationals+
De grootste kanshebbers op de overwinning zijn uiteraard Kristof Bex, Luc Maris en Steve Volders. Genoemd trio won elk een wedstrijd op het Eurocircuit deze jaargang. Wie kan als eerste de tweede overwinning op het Eurocircuit scoren? Of kunnen Bosmans, Leysen of Hermans hun landgenoten van het podium verdringen?

S1600
Steve Otzer heeft het dit jaar goed voor elkaar en scoort overwinning na overwinning. De concurrentie zal opnieuw uit eigen land komen met Vd Branden, Teelen en Vanalken. De Nederlanders Snoeijers en Veltman zullen hun uiterste best moeten doen om een Belgisch feestje te verstoren.

Supernationals-
Nederlander Ron Snoeck kende afgelopen weekend in Maasmechelen de nodige pech, maar zal komend weekend met een perfect geprepareerde Volvo C30 aan de start verschijnen om zijn titelkansen levende te houden. Vanuit eigen land voelt Snoeck de hete adem in zijn nek van Peter vd Wege en Mandy Kasse. Martijn Vanhove, Filip Wojtowicz en Robbe Goris zullen er alles aan doen om de Belgische driekleur op de hoogste trede van het podium te krijgen.

Naast bovenstaande spektakel, zullen ook de Engelse Mini’s weer van de partij zijn! Alsof dat nog niet genoeg is zullen er demo-ritten worden gedaan met een aantal oude Audi Quattro’s!

Back to top button
error: Content is protected !!