BRX: De ontknoping nadert!

Aanstaande zondag is het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen het decor voor alweer achtste wedstrijd voor de BELNED-cup. Met nog 2 wedstrijden op het Duivelsbergcircuit en 1 wedstrijd op het Eurocircuit in Valkenswaard komt de ontknoping van de BELNED-cup steeds dichterbij. De wedstrijd van komend weekend telt eveneens mee voor het Belgische Rallycross kampioenschap.

Supernationals+
Kristof Bex is op dit moment de man in vorm. Zo wist Bex de laatste 2 ontmoetingen in de BELNED-cup op zijn naam te schrijven. Luc Maris en Steve Volders zullen echter elk foutje van Bex afstraffen. Achter genoemd trio zullen Bosmans, Vaessen en Meeusen proberen zoveel mogelijk punten te vergaren. Roland Myny eindigde de laatste wedstrijd in Valkenswaard op een fraaie derde plaats en mag samen met Ludo Hermans ook niet uit het oog worden verloren.

S1600
Steve Otzer domineert dit seizoen bij de snelle voortrekkers en mag zich reeds Belgisch kampioen en BELNED-kampioen noemen! Otzer zal zijn seizoen echter in stijl willen afsluiten. Remans, kersvers papa Teelen en Vd Branden komen telkens dichtbij, maar hebben Otzer nog niet aan het wankelen gekregen. Als de problemen achterwege blijven bij Roumans en Luyten dan mogen we dit duo zeker tot de finale kandidaten rekenen.

Supernationals-
In de klasse Supernationals- zal de strijd ongetwijfeld gaan tussen het BMW-duo Vanhove en Lambers. Van onze Noorderburen zal er echter zware tegenstand komen van Snoeck, VdWege en Kasse. Naast de gevestigde orde mogen we ook namen als Neyens, Wojtowicz, Coninx en Cools in de finale verwachten. Filip Baelus zal na zijn Europese campagne ook aan de start verschijnen in Maasmechelen! Kortom, er zal voor elke seconde gestreden moeten worden!

Om 8.30u zal worden afgetrapt met de vrije trainingen, waarna omstreeks 10.15uur de eerste reeks zal volgen.

Back to top button
error: Content is protected !!