Dennis Remans laat 2018 schieten

Medio juni, een kleine 4 weken nadat de oude Fiesta de Zutendaalse garage goed en wel had verlaten, verraste Dennis Remans vriend en vijand met zijn gloednieuwe aankoop, de ex Thijs Heezen Ford Fiesta. Vanaf scratch af aan kon Remans zich meten met de nationale top, maar toch besluit de Zutendaler om zijn seizoen 2018 voortijdig te beëindigen en zich volledig te richten op 2019.

We gaan inderdaad in 2018 niet meer aan de start verschijnen. We hebben besloten om vroegtijdig aan de winterwerken te beginnen. We hebben veel elektrische problemen en oorspronkelijk wilden we die in de winterpauze grondig aanpakken. We willen echter niet blijven aanmodderen, dus hebben we besloten om de wagen eerder uit elkaar te halen en ons zodoende meer tijd te gunnen. Ik denk dat de basis van de Fiesta heel goed is, maar we willen heel graag wat verbeteringen aanbrengen. We hebben nu een 3-tal wedstrijden gereden en weten exact waar de pijnpunten zitten. We gaan nu een lange winterpauze tegemoet maar ik kijk alvast uit naar 2019!”, aldus Dennis Remans.

Back to top button
error: Content is protected !!