Audi spektakel op Duivelsbergcircuit!

Met dank aan Jochen Coox zal het publiek op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen dit weekend getrakteerd worden op een fantastische demonstratie met diverse oude Audi’s, waaronder een tweetal Audi’s S1. Er zullen in totaal een 5-tal Audi’s op de grid van de Limburgse omloop verschijnen.

Jochen Coox reed verleden maand in Valkenswaard al in de Audi S1, een waar group B monster! De Rekemnaar is daarom enthousiast om opnieuw achter het stuur te kruipen van deze unieke wagen.

Afgelopen jaar mocht ik voor het eerst zo’n beest over het Duivelsbergcircuit jagen. Wat een waanzinnig gevoel! Met de nodige inspanningen hebben we het voor elkaar gekregen om komend weekend opnieuw een aantal demonstraties te verzorgen. Ik denk dat er toekomst zit in een soort retro-klasse, getuige het aantal auto’s dat in Engeland al aan de start verschijnt van het retro-kampioenschap. Deze auto’s ademen autosport en het publiek smult van het bruut geweld! We gaan er weer een mooi spektakel van maken!”

Back to top button
error: Content is protected !!