FRX: 27 Supercars in Mayenne!

Na de zomerstop in het Franse kampioenschap is het aanstaand weekend de beurt aan Mayenne om het Franse kampioenschap te vervolgen. De voorlopige inschrijvingslijst mag toch wel indrukwekkend genoemd worden, met 27 supercars waaronder onze landgenoot Jochen Coox.

Het is Antoine Masse (219) die na 7 wedstrijden de tabellen aanvoert, gevolgd door WRX-regular Guerlain Chicherit (206). Het leidende duo wordt op de hielen gezeten door Fabien Chanoine (166), Samuel Peu (150) en Formule 1 verslaggever Julien Febreau (145). Rekemnaar Jochen Coox vinden we in de tussenstand van het kampioenschap terug op de de zestiende plaats.

Met 27 Supercars aan de start en 16 te verdelen finale-plaatsen zal Jochen Coox stevig aan de bak moeten om een finaleplek te vergaren. We spraken vandaag kort met de Rekemnaar.

We zetten op dit moment de laatste puntjes op de i en hopen in topvorm aan de start te kunnen verschijnen in Mayenne. Opnieuw een omloop waar ik niet eerder gereden heb en waar de Fransen al menig rondje gedraaid hebben. We zullen dus zaterdagochtend de nodige meters maken tijdens de training. De weersvoorspelling laat wisselende omstandigheden zien, maar ik rijd graag in de regen dus laat maar komen!”

Wij van RX-inside zullen live aanwezig zijn in Mayenne. Op zaterdagochtend zullen wij u, op onze facebookpagina (KLIK), live beelden brengen van de vrije trainingen! De timing voor het weekend is als volgt:

Samedi 22 Septembre 2018
8h30/12h00 : Essais libres
A partir de 13h30 : 1ère  et 2ème  manches qualificatives

Dimanche 23 Septembre 2018
A partir de 8h : Warm-Up
A partir de 9h : 3ème et 4ème manches qualificatives
A partir de 13h45 : Demi-finales et finales

De inschrijvingslijst is HIER te vinden.

© foto intro: FB pagina Rallycross Mayenne

Back to top button
error: Content is protected !!