FRX: Jochen Coox hoopt op resultaat in Lessay!

Amper 2 weken geleden strandde Jochen Coox in de semi finale in Mayenne. Komend weekend staat alweer ronde 9 op het programma van het Franse Rallycross Kampioenschap. Plaats van handelen is Lessay, een omloop waar Jochen Coox mooie herinneringen aan koestert.

Vorig jaar werd ik hier inderdaad tweede in de finale! Persoonlijk vind ik dit een van de mooiste circuits van de Franse kalender dus ik kijk er zeker naar uit om hier terug te keren. We hebben dit jaar nog geen finale weten te behalen en daar wil ik nu toch langzaam verandering in brengen.”

De weersvoorspellingen zijn wisselend voor het weekend, maar ik heb hier verleden jaar ook in de regen gereden en dat ging uitstekend. We gaan er eens goed voor zitten deze wedstrijd en dan zien we wel waar we eindigen.”

Back to top button
error: Content is protected !!