FRX: Opnieuw geen finale voor Jochen Coox!

Gisteren berichtten we reeds over de teleurstellende zaterdag die Jochen Coox kende in Lessay. Vandaag stonden er maar liefst 3 reeksen op het programma. Jochen Coox weet uiteindelijk de semi finales te halen, maar werd daarin vroegtijdig uitgeschakeld door het nodige tumult bij de start. Wij spraken zojuist met een teleurgestelde Coox.

De tweede dag in Lessay ging opnieuw slecht van start. In de tweede reeks hadden we elektrischeĀ problemen waardoor ik slechts een 17e tijd kon klokken. In de derde reeks viel alles op zijn plaats en kon ik een fraaie 3e tijd rijden, vlak achter de titelkandidaten Chicherit en Masse. De vierde reeks ging ook relatief goed en kwam er een 8e tijd uit de bus. Uiteindelijk leverde me dit een 11e plek algemeen op. In de semi-finale moest ik het opnemen tegen mannen als Chicherit, Peu en Maloigne. Bij de start kon ik mooi aansluiten achter Chicherit maar het was Guillerme die van buitenaf alles samen drukte… game over. Ik ben zwaar teleurgesteld omdat ik hier echt kansen zag om een finale te behalen. Dit circuit ligt mij en de Polo enorm goed en per saldo heb ik maar 2 reeksen fatsoenlijk kunnen afwerken. Helaas hoort ook dit bij Rallycross! We gaan ons nu opmaken voor de finale-wedstrijd over 2 weken in Dreux, misschien dat we daar nog voor een verrassing kunnen zorgen!”

Back to top button
error: Content is protected !!