FRX: Dreux sluit Franse Rallycross kampioenschap!

Komend weekend staat er in Dreux, nabij Parijs, de laatste ronde van het Franse Rallycross kampioenschap op het programma. Het is Antoine Masse die met 1 hand de beker in handen heeft, maar de jonge Fransman zal de huid van de beer niet verkopen alvorens die geschoten is.

Enkel Guerlain Chicherit heeft nog een waterkansje op de Franse kroon. Het zou dan echter al heel raar moeten lopen voor Masse die 24 punten voorsprong heeft op WK-piloot Chicherit. Op de vijftiende plaats in de tussenstand vinden we Jochen Coox. De Rekemnaar zal er alles aan gelegen zijn om zijn seizoen met een mooi resultaat af te sluiten.

Makkelijk gaat het voor Jochen Coox niet worden. Op de deelnemerslijst voor Dreux zien we maar liefst 30 Supercars! Met slechts 16 te verdelen finaleplaatsen zal de garagehouder uit Rekem een foutloos weekend moeten hebben. We zullen later deze week nog uitgebreid voorbeschouwen met Jochen Coox.

Wij van RX-inside zullen live aanwezig zijn in Dreux. Op zaterdagochtend zullen wij u, op onze facebookpagina (KLIK), live beelden brengen van de vrije trainingen! De timing voor het weekend is als volgt:

Samedi 20 Octobre 2018
8h30/12h00 : Essais libres
A partir de 13h30 : 1ère  et 2ème  manches qualificatives

Dimanche 21 Octobre 2018
A partir de 8h : Warm-Up
A partir de 9h : 3ème et 4ème manches qualificatives
A partir de 13h45 : Demi-finales et finales

De inschrijvingslijst is HIER te vinden.

Coverfoto: RallycrossFrance.com

 

Back to top button
error: Content is protected !!