Davy vd Branden zoekt sponsoren voor Frans avontuur!

We staan aan de vooravond van het nieuwe rallycross seizoen. De teams leggen langzaam de laatste hand aan hun nieuwe of opnieuw opgebouwde bolides. Zo ook het team van Van den Branden Motorsport. Wij spraken met Davy, die zijn ambitie uitspreekt om (een deel van) het Franse Rallycross kampioenschap te gaan rijden.

“We zijn dus als team opzoek naar andere uitdagingen/wedstrijden dan races op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen en het Eurocircuit in Valkenswaard. Meer dan deze 2 circuits staan er niet op het programma voor het Belgische- en Nederlandse kampioenschap. Het VDB Motorsport team, dat al meer dan 30 jaar actief is, heeft in al die jaren steeds enkele buitenlandse wedstrijden met succes gereden.”

“In 2015 werd een volledige EuroRX campagne afgewerkt maar dit is voor ons nu te duur geworden door de verre verplaatsingen en de verplichte FIA regels. Het nieuw opgerichte GRC kampioenschap ziet er veelbelovend uit met mooie wedstrijden in de buurlanden maar helaas enkel voor Supercars. Na telefonisch contact met Jochen Coox is het Frans kampioenschap in de kijker gekomen! Jochen heeft er vorig jaar gereden en is er zeer enthousiast over. Het zijn zeer hoogstaande wedstrijden, ook in de S1600 klasse, voor een massaal en fanatiek publiek. Om dit project te doen slagen zijn we nu opzoek naar mensen die hun bedrijf mee in the picture willen plaatsen. We hebben nog enkele mooie plekken vrij op onze wagen, dus mochten er mensen interesse hebben dan gelieve contact op te nemen via¬†davyvandenbranden@scarlet.be. Vervolgens zal ik mijn uiterste best doen om in Frankrijk mooie resultaten te rijden!

Davy van den Branden zal voor het eerst in actie te zien zijn op 3 maart aanstaande gedurende de openingswedstrijd van het Belgische Rallycross kampioenschap op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen.

 

Back to top button
error: Content is protected !!