Stephanie van Lingen: “Back in business!”

In 2017 pakte ze nog heel knap de bronzen plak in het Belgische Rallycross Kampioenschap. In 2018 stond ze aan de zijlijn en werd ze samen met Yves (Teelen) trotse ouders van een dot van een dochter! Nu, in 2019, is het terug tijd om achter het stuur te kruipen. We hebben het natuurlijk over Stephanie van Lingen. Wij spraken met haar. Heeft ze zin in haar comeback?

Ik kijk er heel erg naar uit om terug achter het stuur te kruipen. Dit weekend gaan we testen in Valkenswaard dus dan zal ik al heel wat gevoel terug krijgen. Maar de zin en de zenuwen zullen zeker aanwezig zijn volgend weekend op de Duivelsberg haha. Ze zeggen allemaal dat, nu ik mama geworden ben, ik waarschijnlijk een stuk voorzichtiger zal rijden. Aan mij om het tegendeel te bewijzen…*lach*”

Ik zal dit jaar terug deelnemen in het Belgisch-, Nederlands- en Belned kampioenschap. Dan komen we toch aan een heel deel wedstrijden dit seizoen. We zijn afgelopen zomer gestart met het bouwen van een nieuwe bolide. Dus ik sta dit jaar met een kersverse, nieuwe Binkie aan de start. Hopelijk kunnen we uiteindelijk na heel wat afstelwerk weer vooraan meestrijden. We gaan het zien, voor nu wil ik alle toppers van mijn team bedanken! Zij hebben ervoor gezorgd dat de wagen weer helemaal top is.. dank je wel!

Back to top button
error: Content is protected !!