FRX: Geen Faleyras voor Jochen Coox

Daar waar het Franse Rallycross circus komend weekend de verplaatsing gaat maken naar Faleyras, alwaar ronde 4 van het kampioenschap zal worden verreden, liet Jochen Coox vandaag weten Faleyras te laten schieten. Onder andere vanwege logistieke problemen kiest Coox er voor om de wedstrijd nabij Bordeaux links te laten liggen.

De wedstrijd in Faleyras is een enorme verplaatsing. Met ruim 1.000 kilometers zou dit betekenen dat we al op donderdagochtend, of zelfs woensdagavond, moeten vertrekken. Hetgeen ons ook weer 1 a 2 dagen korter de tijd geeft om de wagen in topconditie te krijgen. Daarnaast bestaat ons team nog steeds uit vrienden die dit doen voor hun hobby en ook zij moeten verlof nemen. Daarom hebben we besloten Faleyras niet te rijden. De resterende wedstrijden zullen we wel afwerken. Ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin in Frankrijk!”, aldus Jochen Coox.

De volgende wedstrijd voor Jochen Coox zal zijn op 22 en 23 juni aanstaande in Lavare!

Back to top button
error: Content is protected !!