Davy van den Branden: “Hopen op versoepelingen omtrent corona”.

Komend weekend wordt het Franse Rallycross Kampioenschap op gang geschoten in Chateauroux. Davy van den Branden was voornemens om de Belgische driekleur hoog te houden in het Franse Kampioenschap, maar corona gooit momenteel roet in het eten. Van den Branden richt nu zijn pijlen op de derde ronde van het Franse kampioenschap in Lessay, in juli.

In verband met het Franse kampioenschap zijn we zeer teleurgesteld dat we aanstaand weekend niet aan de start kunnen komen. De vele voorwaarden en corona regels (avondklok en quarantaine) maken het niet mogelijk om naar Frankrijk te reizen. Deze voorwaarden die opgelegd worden zijn niet te combineren met mijn werk.”

Na een zeer geslaagde testdag afgelopen zaterdag op het Eurocircuit in Valkenswaard stonden we te popelen om eindelijk van start te gaan. Aangezien de gemeente Valkenswaard niet wilt meewerken aan de heropstart van het rallycross seizoen, kijken we nu reikhalzend uit naar de maand juli. Indien de voorwaarden versoepelen, dat verwachten we toch met de dalende cijfers en vele vaccinaties, willen we ons Rallycross seizoen 2021 starten in de 3e ronde van het Franse kampioenschap in Lessay.

Foto: Eurocircuit & VdBranden

Back to top button
error: Content is protected !!