FRX: Deelnemerslijst Loheac gepubliceerd!

Over iets meer dan 3 weken staat de zesde ronde van het Franse Rallycross kampioenschap op het programma op het legendarische circuit van Loheac! Zojuist publiceerde rallycrossfrance de deelnemerslijst. Met 140 inschrijvingen belooft dit een waanzinnig weekend te worden, met als kers op de taart de deelname van Sebastien Loeb in de PGRX Hyundai Supercar.

In de categorie Supercars noteert Loheac maar liefst 26 inschrijvingen! Naast de vaste frontrunners zoals onder andere Samuel Peu, Damien Meunier, Davy Jeanney en Anthony Pelfrene, zien we ook de namen van Sebastien Loeb en Andreas Bakkerud op de lijst prijken. Zoals gezegd treedt Loeb aan in een Hyundai uit de stal van PGRX, eenzelfde wagen waarmee Davy Jeanney momenteel het kampioenschap leidt. Andreas Bakkerud vinden we, opnieuw zoals afgelopen jaar, terug in de Skoda Fabia van ES Motorsport. Bakkerud miste afgelopen jaar op een haar na de overwinning in Loheac en heeft reeds kenbaar gemaakt dat hij deze editie opnieuw “all in” gaat.

Zeker ook het vermelden waard is de deelname van Herve “Knapick”. De sympathieke Fransman is inmiddels 76 jaar “jong” maar weet zijn Citroen DS3 nog altijd goed de sporen te geven!

Alsof bovenstaande nog niet genoeg is, werd vandaag ook bekend gemaakt dat Kenneth Hansen, 14-voudig Europees kampioen, zal aantreden in de retro-klasse.

De zesde manche van het Franse Rallycross kampioenschap in Loheac wordt verreden op 2 en 3 september! Een aanrader voor de echte rallycrossliefhebber!

De deelnemerslijst kunnen jullie hier terug vinden (KLIK)

Back to top button
error: Content is protected !!