Danny Luyten in 2024 met Ford KA!

We kennen Danny Luyten in de Rallycross vooral met een Toyota Yaris. In eerste instantie met de oude Yaris van Bart Stouten, maar meer recentelijk in een nieuw opgebouwde Toyota Yaris met ondersteuning van NSM-Racing, het team van Nick Snoeys.

Voor 2024 zal Danny Luyten het Belgische Rallycross kampioenschap gaan betwisten met de Ford KA, ook uit de stal van Nick Snoeys. We spraken met Danny die alvast zin heeft om met zijn nieuwe wapen aan de start te verschijnen!

Na jaren trouw te zijn gebleven aan mijn Toyota Yaris heb ik toch beslist om over te stappen op de Ford KA. Met de Yaris liepen we tegen de limiet aan. Het vermogen, of beter gezegd het gebrek aan vermogen, bleef ons parten spelen en hierdoor konden we net niet de aansluiting vinden bij de toppers. Hoewel we met de Ford KA opnieuw op zoek zullen moeten gaan naar een setup die bij mijn rijstijl past, heb ik er wel alle vertrouwen in dat dit samen met de mannen van NSM-Racing gaat lukken! Onze prioriteit zal liggen op het Belgische Rallycross kampioenschap. De kalender ziet er alvast top uit, dus laten we hopen dat ook het Duivelsbergcircuit weer definitief terug van de partij is. Hier kijk ik toch in het bijzonder naar uit, om terug in Maasmechelen te kunnen rijden! Laten we er een mooi seizoen van maken.”

Wij wensen Danny alvast veel succes met zijn nieuwe aanwinst! Afspraak 3 maart op het Circuit Jules Tacheny in Mettet!

Back to top button
error: Content is protected !!