Ook geen Glenn Cools in Mettet

Aankomend weekend staat op het Circuit Jules Tacheny de opening van het Belgische Rallycross kampioenschap op het programma. Maar niet voor Glenn Cools, die ons weet te melden dat hij forfait geeft voor de seizoensopener in Mettet. Wij spraken met Glenn.

We hebben onlangs een nieuw huis gekocht en ik heb mijn vertrouwde Volvo verkocht aan Yorick (Maeyninckx), dus een volledig kampioenschap zit er nu niet in. Ons nieuwe huis kost tenslotte ook genoeg tijd en geld. We hebben de oude Volvo S40 van Roland Myny nog staan en de carrosserie van de Volvo 242 ex-Maris. We starten sowieso op de opendeurdag in Maasmechelen. In Valkenswaard zullen we starten met onze zoon Dylano bij de RST’s.”

De RST van Cools junior

De wedstrijd in Buxtehude voor RallyX Nordic staat ook hoog op ons lijstje. Ik heb een aanbod gekregen van Bart Bel om daar zijn oude BMW aan de tand te voelen en het lijkt me leuk om daar de vrienden Bex en Maeyninckx het vuur aan de schenen te leggen! Terug een kampioenschap rijden zal iets zijn voor 2025, nu eerst ons nieuwe huis en het RST-programma met Dylano. Ik wil tot slot nog mijn sponsoren, supporters en mijn team bedanken voor het afgelopen jaar.”

Back to top button
error: Content is protected !!