Jordy Putzeys mikt op podium in NK

Afgelopen jaar moest Jordy Putzeys vroegtijdig in het seizoen de handdoek in de ring gooien door een motorschade aan zijn mooie Opel Astra. De oudste van de Putzeys-broers kwam hierdoor niet meer in actie, maar hier komt in 2024 verandering in!

Ik zal dit jaar opnieuw starten met de Astra bij de Supernationals -. De kleuren blijven hetzelfde als vorig jaar. Toen is de motor vrij vroeg in het seizoen stuk gegaan waardoor ik besloot om de rest van het seizoen aan de kant te blijven. We hebben toen alle tijd in de Corsa van Yenthe gestoken.”

Altijd mooie liverys bij de gebroeders Putzeys

“De nieuwe motor is momenteel in opbouw en wordt heel binnenkort ingebouwd. Verder zijn er geen updates voorzien. We hopen klaar te zijn voor de start van het Nederlandse Rallycross kampioenschap op 24 maart. Ik ga proberen het volledige Nederlandse kampioenschap te rijden met aanvullend alle wedstrijden op het Duivelsbergcircuit. Ieder jaar hoop ik op een top 3 eindklassering in het kampioenschap. Door pech is me dat nog niet gelukt maar dat is dan ook meteen de ambitie voor komend seizoen, al wordt het ieder jaar moeilijker om op te boksen tegen de snelle achtertrekkers.

Back to top button
error: Content is protected !!