Comeback voor Dennis Remans?

Het is alweer enige tijd geleden dat we Dennis Remans in actie zagen. Toch staat de gekende Ford Fiesta nog steeds in de Limburgse garage. Pakt Remans de handschoen nog eens op om achter het stuur van zijn Fiesta te kruipen? Wij spraken met Dennis.

De Ford Fiesta staat nog steeds hier bij ons in de werkplaats, maar ik heb nog geen idee wat we er mee gaan doen. Momenteel heb ik het enorm druk met de zaak en daarnaast voetbalt mijn zoon op hoog niveau, iets waar ook veel tijd mee gemoeid is. Hij voetbalt bij KRC Genk en we spelen met enige regelmaat toernooien in het buitenland. Dit gecombineerd met de drukte op de zaak, maakt het dat er voor nu gewoon geen comeback in zit.”

Zeg nooit nooit, maar vermoedelijk voor mij dus geen terugkeer op nationaal niveau, maar een keer tijdens een Opendeurdag ofzo dat zie ik wel zitten. Rallycross zit momenteel in zwaar weer door diverse zaken. Je ziet het om je heen met de circuits en de vergunningen. Er moet gedacht worden aan het milieu en aan onze kinderen, maar België gaat hiermee de wereld niet redden. Voorgaande maakt het ook moeilijker om sponsors te vinden vandaag de dag. Daarnaast ligt ook een punt bij de organisatie. Als je als piloot leeft voor de sport en iedere dag een hoop tijd en geld in je sport steekt, dan verlang je dat ook terug in een goed georganiseerde wedstrijd en het naleven van dezelfde regels voor iedereen. Ik ben bang dat het niet meer goed gaat komen, niet enkel met de rallycross maar voor meerdere autosporten. Maar ik hoop natuurlijk dat ik ongelijk heb.”

Back to top button
error: Content is protected !!