Nieuwe eigenaar voor Danny Luyten Yaris!

Danny Luyten stapte afgelopen winter over naar een Ford Ka, waarmee de vertrouwde Toyota Yaris te koop kwam te staan. Inmiddels heeft de Yaris een nieuwe eigenaar gevonden, of moeten we zeggen een eigenaresse?

De dame in kwestie stelt zich zelf aan jullie voor.

Ik ben Ilse Versluys, dochter van Johan en zus van Bjorn Versluys. We zijn woonachtig in Maldegem. Acht jaar geleden ben ik gestart met m’n eerste meters. Eerst veel getraind en getest en daarna deelgenomen aan verschillende wedstrijden. Gelijk ze zeggen hè onder een appelboom vind je geen peren (lach). Op dit moment heb ik 8 jaar gereden in de CrossCar categorie. Toen de Toyota Yaris van Danny (Luyten) voorbij kwam, zijn we de mogelijkheden gaan bekijken om in de RX3 klasse te gaan rijden. Uiteindelijk hebben we besloten de wagen van Danny over te nemen en een nieuw hoofdstuk te starten. Voor nu willen we 2024 vooral gaan gebruiken om veel meters te maken om de Toyota Yaris te leren kennen. We gaan proberen om komende zondag al aan de start te verschijnen in Valkenswaard!”

Back to top button
error: Content is protected !!