“Ik zou dolgraag nog eens op het Mandescircuit rijden”

Bij de Supernationals- is Kimi Vermeulen inmiddels een bekend gezicht. In de ex-Kurt Lambers Ford Sierra weet de uit Ypres afkomstige Vermeulen zijn mannetje te staan. Vorige maand in Mettet wist Vermeulen een knappe vierde plaats te scoren. Wij spraken met de youngster.

Wat is het plan voor 2024?
We rijden dit jaar enkel het Belgische Rallycross Kampioenschap, eventueel nog aangevuld met nog wat andere wedstrijden maar daar beslissen we last-minute over. We willen vooral blijven leren dit seizoen en de Ford Sierra blijven evolueren. Hopelijk kunnen we dit jaar ook eens een podium scoren. En dan hopelijk in een zo groot mogelijk startveld bij de Supernationals- want in het BK valt dit een beetje tegen, wat natuurlijk jammer is.”

Even out of the box. Met welke wagen en op welk circuit zou je eens graag willen rijden?
Ik zou dolgraag eens op het Mandescircuit in Ingelmunster willen rijden omdat dit zowat in onze achtertuin ligt. Maar aangezien dit helaas niet echt realistisch is, zou Hell in Noorwegen of het Circuit des Ducs in Essay zeker een mooi alternatief zijn! Op laatstgenoemd circuit heb ik in 2021 nog deelgenomen aan een retro wedstrijd en ik moet zeggen dat het een prachtig circuit is!”

Heb je tot slot nog iets toe te voegen?
“Ik zou graag van deze gelegenheid gebruik willen maken om mijn mechaniekers, sponsoren, familie en supporters te bedanken want zonder al deze steun zou Rallycross helemaal niet mogelijk zijn. Bij deze dus een dikke dank je wel!” 

Back to top button
error: Content is protected !!