Geen Bart Bel in DRX!

Eerder vandaag berichtten we nog dat er een vloot aan Belgen en Nederlanders gaan deelnemen tijdens de openingswedstrijd van het Duitse Rallycross kampioenschap in Schlüchtern. Bart Bel heeft inmiddels vernomen dat hij niet van start mag gaan met zijn nieuw opgebouwde BMW.

We spraken kort met een duidelijk teleurgestelde Bel.

Ik ben er inderdaad niet bij. De regels in Duitsland zeggen dat een nieuw opgebouwde auto niet ouder mag zijn dan 15 jaar. Onze BMW E30 is een nieuw opgebouwde wagen maar de BMW E30 an sich is wel ouder dan 15 jaar. En hier ligt gelijk het probleem. Het moge duidelijk zijn dat ik uitermate teleurgesteld ben. We passen onze plannen aan, mij gaan ze niet meer zien in de DRX. We gaan plezier maken in het Belgische- en Nederlandse kampioenschap, aangevuld met wat wedstrijden uit het NordicRX kampioenschap.” 

Back to top button
error: Content is protected !!