Wat gaat Danny de Beuckelaer doen?

Danny de Beuckelaer kennen we vooral uit de tijd dat hij met zijn kleine rappe Opel Corsa vaker dan eens het vuur aan de schenen legde van de Zweedse Volvo’s van Bex, Maris en co. Na een uitstapje naar de Volvo C30 zien we “Den Beuk” de laatste tijd weer in de Opel Corsa aan het werk. Maar wat zijn de plannen van De Beuckelaer?

Danny aan het woord.

We hebben besloten om het volledige seizoen VAS te rijden. Reden hiervoor is dat onze beide wagens nu hetzelfde weekend rijden, wat een pak makkelijker is qua organisatie. Ik ga nu zelf opnieuw met de Opel Corsa van start. De terugkeer na het Volvo verhaal is niet vlekkeloos verlopen de vorige 2 jaar. We zijn altijd competitief geweest, met de Corsa alsook met de Volvo, maar de laatste 2 jaar hadden we het door allerhande redenen toch wat moeilijker. Ik blijf erbij dat met een voortrekker toch hele snelle rondetijden neergezet kunnen worden.”

“Het nieuwe format tegenover vroeger maakt het voor ons wel een pak moeilijker. Toen was er een kwalificatie door middel van een snelle ronde, wat je direct bij de toppers zette. Alsook de semi finales zijn een beetje in ons nadeel, tegenover vroeger 2 goede tijden en we stonden in de A-finale. Maar goed, evolutie hoort erbij en het is wat het is. Dat is voor iedereen gelijk. Laat ons hopen dat in de toekomst vooral heel het gebeuren duidelijker wordt. Kalenders die enorm laat of niet de piloten bereiken, reglementen die een pak moeilijker worden enz enz… Toch iets om voorzichtig mee om te gaan. Circuits doen echt hun uiterste best om open te blijven, hopelijk wordt hun moeite de komende jaren beloond.”

Back to top button
error: Content is protected !!