Bart Bel aast op “sportieve wraak”

Afgelopen week hebben we er al over geschreven. Bart Bel die afzag van deelname van de seizoensopener van het Duitse rallycross kampioenschap in Schlüchtern. Dit vanwege het feit dat de nieuw opgebouwde BMW niet toegelaten zou worden.

Het team van Bart ging echter niet bij de pakken neerzitten en probeert Bart alsnog aan de start te krijgen. In de BMW van verleden jaar welteverstaan, die tot voor een paar dagen nog in 1000 stukken lag in de werkplaats. Inmiddels wordt er dag en nacht gewerkt om de BMW startklaar te krijgen om dit weekend aan de start te verschijnen.

Wat een top team is het toch he?! We gaan proberen sportieve revanche te nemen. Het is nog niet zeker of we het gaan redden, maar we zullen er alles aan doen om de BMW gereed te krijgen. We hebben de afgelopen dagen enorm veel steun gekregen van iedereen, dat is echt hartverwarmend! Fingers crossed!” 

Back to top button
error: Content is protected !!