“You just need big balls”

Afgelopen jaar heeft Yorick Maeyninckx reeds kennis kunnen maken met de “Ewald-Pauli-Ring” in het Duitse Schlüchtern. Een geslaagde eerste kennismaking want Maeyninckx wist toen op het hoogste trapje van het podium te eindigen! Komend weekend wil Maeyninkcx proberen dit succes te herhalen.

Ik heb vorig jaar de kans gekregen om de laatste wedstrijd van het Duitse Rallycross kampioenschap in Schlüchtern te rijden. Het is een immens leuke baan, met zeer technische stukken en flink veel onverhard. Boven mijn verwachting wist ik die wedstrijd ook nog eens te winnen. De baan is een beetje als volgt te omschrijven, “You don’t need a plan, just big balls”. Ik kijk er in elk geval enorm naar uit om terug te keren naar Schlüchtern.”

We hebben zondag nog wat testmeters gedraaid met de “Mean machine” en ik moet zeggen dat voelde goed aan. Ik verwacht dezelfde namen vooraan als ook in België en Nederland. Kristof (Bex) zal een geduchte tegenstander zijn, maar zeker ook Bart Bel. Daarnaast zal Maikel Alewijnse hier ook van voren zitten verwacht ik. Kortom, het gaat een mooi weekend worden!”

Back to top button
error: Content is protected !!